LIVEMUSIK FRÅN NEW YORK - JAZZIGT!

Fredag 23 oktober vid a la carte-sittningarna.
Klara Stirner står för sång och komposition och Andrea Cagnola för gitarr och komposition. Skynda att säkra plats på önskad sittning - BOKA NU!
Har du Facebook - så läs mer här

---------------------


RÄKAFTON

Lördag 24 okt (fåtal platser)
Lördag 14 nov - Platser kvar!
Kl 18:00 - 21:00

Vi serverar färska, egenrökta och grönländska räkor, räkröra, räksoppa, ostpaj, såser, ägg, flera läckra sallader, hembakat bröd, smör och ost.

Pris: 270 kr/pers.
Förbokning ONLINE


---------------------

OKTOBER-AFTER-WORK

Varje fredag i oktober. Vi har en temarätt för 165 kr och drop-in mellan 16:00 och 18:00.

23 okt PAD THAI
Nu tar vi en långresa till andra sidan klotet och njuter av Kristians thailändska matkonstnärlighet. Han lagar en pad thai för kvällen. I glaset rekommenderar vi en iskall Singha.

30 okt CALAMARI
Detta märkliga år reser vi inte långt i riktiga livet, men i tanken kan man alltid förflytta sig till vilket hörn i världen man vill. Denna after work tar vi direktflyget ner till grekiska övärlden, sätter oss i skuggan på en grekiska taverna och njuter av nyfriterade calamari, pommes frites och en frisk tzatziki. (Den största skillnaden är att hos oss sitter du bättre än på pinnstolarna med repsits, men det hade nog ingen av oss klagat på ändå....) Till maten rekommenderar vi givetvis Greklands national-öl Mythos.

---------------------


PUMPA I LÅNGA BANOR
- 3 RÄTTERS MENY när ÖSTERLEN LYSER

Fred 30 -  lörd 31 oktober från kl 18:00

Lys upp allhelgonahelgen med nära och kära över en färgsprakande 3-rätters pumpameny när Österlen Lyser under Allhelgonahelgen. Köksmästaren Kristian Ohlsson har komponerat denna smakfulla meny som förvånar. Tänk vad man kan göra när man tar hand om dessa fantastiska höstfrukter som pumporna är.

FÖRRÄTT
Pumpasoppa med laxtartar

 

#

 

VARMRÄTT
Ugnsstekt torskrygg med pumpaotto,
picklad pumpa samt ett pumpaskum

 


#

 


DESSERT

Pumpacheesecake


Pris: 355 kr/pers
Förbokning ONLINE


---------------------


FREDAGS-S.O.S
Varje fredag i november. Drop-in på en klassiker!


---------------------


BUBBEL & SKALDJUR
7 november
Pris: 595 kr/pers.
Förbokning ONLINE


---------------------


FIRA FAR!
8 november.
2-rätters meny 275 kr/pers.
Förbokning ONLINE

---------------------


GÄSTSPEL MED SUSHINU
21 november.
5-rätters meny 595 kr/pers.
Förbokning ONLINE

 

 

---------------------



JULBORD från havet
Storstilat julbord präglat av havets godaste med julens smaker.

Börja med sill- och fiskbordet som dignar av goda specialiteter, fortsätt till skaldjursbordet där du finner saffrans- och fänkålskokta havskräftor, rökta räkor och blåmusslor, kokt krabba och mycket annat. Ta dig sedan vidare till det småvarma där du finner Janssons frestelse, torskköttbullar, laxprinskorvar, fisksoppa, gratinerade musslor på olika sätt, vinkokta blåmusslor, saffran- och gräddkokta blåmusslor och mycket mer. Avrunda med ost- och dessertbordet med lite sött, salt och syrligt.

Lördagar 28 nov, 5 dec, 12 dec, 19 dec kl 11:00 - 21:00

Söndagar 29 nov, 6 dec, 13 dec, 20 dec kl 11:00 - 17:00
Pris 550 kr/pers.
Förbokning ONLINE

 

 

---------------------



NYÅRSMENY FÖR AVHÄMTNING
Mer info kommer om läckerheter för take away kommer


---------------------

 Ang. våra event och Covid-19
I rådande situation är antalet platser till årets event extra begränsat. På vår hemsidas startsida står hur vi agerar för att begränsa smittspridning av Covid-19 för att hålla avstånd mm. Har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er.


KONTANTFRITT

Bästa gäst!
Från 1 september är vi kontantfria för din och vår säkerhet. Välkommen att betala med kort.

-----------------------

 

Följ oss på Facebook så missar du inget!
www.facebook.com/buhrespakivik

Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design