Ang. våra event och Covid-19

I rådande situation är antalet platser till årets event extra begränsat. På vår hemsidas startsida står hur vi agerar för att begränsa smittspridning av Covid-19 för att hålla avstånd mm. Har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er.

KONTANTFRITT
Bästa gäst!
Från 1 september är vi kontantfria för din och vår säkerhet. Välkommen att betala med kort.

-----------------------

SOMMARBUFFÉ 26 JUNI - 9 AUGUSTI
VARJE DAG Kl. 12:00 - 16:00


Sommarbuffén bjuder på flera sorter av Buhres egna sillar, lyxiga ägghalvor, delikatesser, räkor och fisk på flera olika vis, oemotståndligt goda såser, Buhres räksoppa, en variation av sallader, bröd, ostar och marmelader. Och självklart kaffe och dessert.


Pris: 265 kr/pers

BOKA BUFFÉ ONLINE HÄR
Bokningsbara sittningstider:
12:00, 12:15, 12:30, 14:00, 14:15, 14:30 och 15:00

Endast bokning online.
 

-----------------------

 

KRÄFTKALASET 8 AUGUSTI (fullbokat)
kl 18:00-23:00

Ingen sommar utan ett ordentligt kräftkalas - men i år med begränsat antal platser (se startsidan för mer info)

Samla ihop vännerna och sätt på er de gladaste
kräfthattarna och kom ner till oss vid havet.
Faten är fyllda, nubben immigt kall och humöret på topp!

BOKA PLATS via bokning@buhres.se Pris 625 kr/pers.
För en komplett bokning, uppge Namn, Tid,
Antal personer och Telefonnummer.



-----------------------


GÄSTSPEL MED MARCEL NILSSON
från Enoteca Maglia
framflyttat till 29 AUGUSTI kl 18:00 


Marcel Nilsson, köksmästare och sommelier, hos Enoteca Maglia i Göteborg, gästar oss lördagen den 29 augusti för att tillsammans med vårt köksteam skapa en unik gastronomisk upplevelse med italienska toner där Marcel vill lyfta fram grönsakslandets Skånes egna utsökta råvaror. För Marcel går alltid vinet och maten hand i hand och det handlar om att finna balans. Den italienska matlagningen som är hans passion, beskriver han som ärlig, enkel och rakt upp och ner – så vi hälsar både honom och er varmt välkomna till en kväll som vi tror blir - semplicemente magnifico!

MENY

CARNE CRUDO
Havängslamm – tryffel – Pecorino – Ostron


RISOTTO
Risotto – tupplever - beta


CAPESANTE
Pilgrimsmussla – kummin – selleri – koriander - kål


GUANCIALE
Griskind – lök – polenta - aska


FORMAGGIO
Parmesan – oliv – citron - honung


PANNA COTTA
Grädde – vanilj - espresso – blåbär – kanel

Meny pris 695 kr

BOKA ONLINE HÄR

-----------------------


OSTRONDAGEN 5 SEPTEMBER

Buhres Oyster Bar by the Sea
För tredje året i rad! Endast drop-in!

Varmt välkomna till en ostrondag för både rutinerade ostronälskare och nyfikna beginners - på Buhres terrass!

OSTRONBAR I TÄLTET PÅ TERRASSEN
ÖPPEN kl 12:00 - 19:00

Njut av ostron - naturella, med touch, grillade...Med Cava, champagne eller annat gott... Upptäck havets mest delikata frukt om ni inte redan gjort det. Vi komponerar läckra tallrikar med olika sorters ostron och flera goda toppingar. Våra kockar står i Ostronbaren och öppnar ostron på löpande band. Och så blir det säkert en och annan ostronöppningsduell också!


HELGENS FISK
RESTAURANGEN ÖPPEN TILL 21:00

Självklart låter vi Helgens Fiskrätt få en touch av ostron denna gång. Vill ni förgylla dagen med en god varmrätt förutom ostron på terrassen så är ni välkomna in. Även ordinarie meny finns.

---------------------



SKALDJURSAFTON

lörd 12 sept och 10 okt.
Pris: 695 kr/pers.
Förbokning ONLINE


---------------------


RÄKMACKANS DAG
månd 14 sept Drop-in! Kom och njut!


---------------------


RÄKAFTON
Lörd 19 sept, 24 okt och 14 nov. Kl 18:00 - 21:00
I höst laddar vi upp med räkor tre lördagsvällar igen!
Vi serverar färska, egenrökta och grönländska räkor, räkröra, räksoppa, ostpaj, såser, ägg, flera läckra sallader, hembakat bröd, smör och ost.

Pris: 270 kr/pers.
Förbokning ONLINE


---------------------


ÄPPELHELG! HELGENS FISK
inspirerad av fisk och äpple 25-26 september


---------------------


OKTOBER-AFTER-WORK
Varje fredag i oktober. Drop-in!


---------------------


OLAS UTVALDA! ÖL & TILLBEHÖR
3 oktober kl. 18:00 - 21:00
5 sorters öl med go’a tillbehör.
Vår egen Ola är en passionerad öl- och matkännare. Vi låter honom gå loss med en egen kväll till vilken han valt ut 5 sorters öl som serveras med riktigt trevliga tillbehör.

Pris: 595 kr/pers.
Förbokning ONLINE


---------------------


ASIAN FUSION - uppföljaren!
17 oktober. Favorit i repris från 2018 men uppdaterad meny av Peter Häll och Kristian Ohlsson.
Förbokning ONLINE


---------------------


PUMPA I LÅNGA BANOR
30-31 oktober. 3-rätters meny när Österlen Lyser.
Pris: 355 kr/pers.


---------------------


FREDAGS-S.O.S
Varje fredag i november. Drop-in på en klassiker!


---------------------


BUBBEL & SKALDJUR
7 november
Pris: 595 kr/pers.
Förbokning ONLINE


---------------------


FIRA FAR!
8 november.
2-rätters meny 275 kr/pers.
Förbokning ONLINE

---------------------


GÄSTSPEL MED SUSHINU
21 november.
5-rätters meny 595 kr/pers.
Förbokning ONLINE

 

 

---------------------



JULBORD
Lördagar 28 nov, 5 dec, 12 dec, 19 dec kl 11:00 - 21:00
Söndagar 29 nov, 6 dec, 13 dec, 20 dec kl 11:00 - 17:00
Pris 550 kr/pers.
Förbokning ONLINE

 

 

---------------------



NYÅRSMENY FÖR AVHÄMTNING
Mer info kommer om läckerheter för take away kommer


---------------------

 

Följ oss på Facebook så missar du inget!
www.facebook.com/buhrespakivik

Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design