OSTENS DAG 27 MAJ


Kära ostälskare, ni speciellt välkomna till butiken denna dag. Ola, Anna och Peter bjuder på smakprover och  har även valt ut varsin favoritost som vi har till pecialpris. ANNAS VAL: Saint Agur - en fransk klassisk blåmögelost gjord på komjölk. Den fungerar i alla lägen! OLAS VAL: En extra lagrad Svecia, en svensk klassiker! PETERS VAL: Ubriaco, en italiensk hårdost med rödvin, osten framställs på komjölk. Vad Ubriaco betyder? Jo, berusad!

 

UNNA DIG ETT GLAS TILL OSTEN

Vi har serveringsrättigheter i butiken så, om du vill, kan du unna dig ett glas vin och njuta gott redan i butiken. Välkomna att fira Ostens dag med oss!

 

 

MORS DAG 31 MAJ

Ta ut mammorna på en härlig 2-rätters fiskmeny vid havet. Njut av Österlen, våren och en riktigt god söndagsmiddag.

#1
Kallrökt lax med chilimarinerade yoghurtbollar, fänkål och citronvinägrett

#2
Ångkokt torskrygg med sparris, sandefjordssås med forellrom och gräslök, serveras med kokt färskpotatis


Pris 2-rätters 295 kr/person (Pris take away 270 kr)
Endast förrätt 115 kr | Endast varmrätt 225 kr

 

Bokning på mejl till bokning@buhres.se. Var snäll och uppge namn, antal personer och telefonnummer.



KRÄFTKALASET 8 AUGUSTI

Mer information kommer!

 



GÄSTSPEL MED MARCEL NILSSON
från Enoteca Maglia
framflyttat tilll 29 AUGUSTI kl 18:00 

Marcel Nilsson, köksmästare och sommelier, hos Enoteca Maglia i Göteborg, gästar oss lördagen den 29 augusti för att tillsammans med vårt köksteam skapa en unik gastronomisk upplevelse med italienska toner där Marcel vill lyfta fram grönsakslandets Skånes egna utsökta råvaror. För Marcel går alltid vinet och maten hand i hand och det handlar om att finna balans. Den italienska matlagningen som är hans passion, beskriver han som ärlig, enkel och rakt upp och ner – så vi hälsar både honom och er varmt välkomna till en kväll som vi tror blir - semplicemente magnifico!

MENY

CARNE CRUDO
Havängslamm – tryffel – Pecorino – Ostron


RISOTTO
Risotto – tupplever - beta


CAPESANTE
Pilgrimsmussla – kummin – selleri – koriander - kål


GUANCIALE
Griskind – lök – polenta - aska


FORMAGGIO
Parmesan – oliv – citron - honung


PANNA COTTA
Grädde – vanilj - espresso – blåbär – kanel

Välkommen att boka! Endast på mejl bokning@buhres.se. Var snäll och uppge namn, antal personer och telefonnummer.



OSTRONDAGEN 5 SEPTEMBER
Mer information kommer!

 


Följ oss på Facebook så missar du inget!
www.facebook.com/buhrespakivik

Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design