SOMMARBUFFÉ 250 kr


Alla dagar fram till fredag 9 augusti 12:00 - 16:00 dukar vi upp Buhres populära sommarbuffé.

Sommarbuffén bjuder på flera sorter av Buhres egna sillar, lyxiga ägghalvor, delikatesser, fisk och skaldjur på flera olika vis och med oemotståndligt goda såser, Buhres räksoppa, en variation av sallader, bröd, ost och marmelad. Och självklart kaffe och kaka. Boka på bokning@buhres.se. För en komplett bokning, uppge Namn, Tid, Antal personer och Telefonnummer.


KRÄFTKALAS 595 kr

Lördag 10 augusti kl. 18:00 - 23:00

Ingen sommar utan ett ordentligt kräftkalas! Samla ihop vännerna och sätt på er de gladaste kräfthattarna och kom ner till oss vid havet. Faten är fyllda, nubben immigt kall och humöret på topp! Skriv till bokning@buhres.se För en komplett bokning, uppge Namn, Tid, Antal personer och Telefonnummer.

OSTRONDAGEN 2019

Lördag 7 september kl. 12:00 - 19:00

Vi gör repris på den härliga Ostrondagen. Njut av ostron - naturella, med touch, grillade...Med Cava, champagne eller annat gott... Upptäck havets mest delikata frukt om ni inte redan gjort det. Vi komponerar läckra tallrikar med olika sorters ostron och flera goda toppingar. Våra kockar står i Ostronbaren och öppnar ostron på löpande band. Och så blir det säkert en och annan ostronöppningsduell också! Vi rekommenderar att ni bokar bord! Skriv till bokning@buhres.se För en komplett bokning, uppge Namn, Tid, Antal personer och Telefonnummer.

Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design