BUHRES JULBORD FRÅN HAVET


Pris 695 kr/pp.

Storstilad buffé präglad av havets godaste med julens smaker.

Börja med sill- och fiskbordet som dignar av goda specialiteter, fortsätt till skaldjursbordet där du finner saffrans- och fänkålskokta havskräftor, rökta räkor och blåmusslor, kokt krabba och mycket annat. Ta dig sedan vidare till det småvarma där du finner Janssons frestelse, laxköttbullar, laxprinskorvar, fisksoppa, gratinerade musslor på olika sätt, vinkokta blåmusslor, saffran- och gräddkokta blåmusslor och mycket mer. Avrunda med ost- och dessertbordet med lite sött, salt och syrligt.


Lördagar 7/12, 14/12, 21/12. Kl. 12:00 – 21:00
Bokningsbara tider: 12:00, 12:30, 15:00, 15:30, 18:00, 18:30
Tid per sittning ca 2,5h

Söndagar 8/12, 15/12, 22/12. Kl. 12:00 – 17:00
Bokningsbara tider: 12:00, 12:30, 15:00, 15:30
Tid per sittning ca 2,5h

Boka plats redan idag på bokning@buhres.se. För en komplett bokning, uppge Namn, Tid, Antal personer och Telefonnummer.


JULLUNCH VID HAVET

Pris 195 kr/pp.

Vi dukar upp en julig lunchbuffé i restaurangen. Här finner du flera olika av våra egna sillsorter, ägghalvor toppade med stenbitsromsmajonnäs, läckert vörtbröd, fint knäcke, ost, kallrökt lax med rödkålssallad, varmrökt lax, Peters paté, äppelsallad, romsås, Janssons frestelse, brunkål, laxprinskorvar, senapsgriljerad lax, soppa, ris à la malta med saftsås m m. Kaffe ingår.

Måndag - fredag 16-20 december
Måndag 23 december.

Kl 11:00-14:00

Boka plats redan idag på bokning@buhres.se. För en komplett bokning, uppge Namn, Tid, Antal personer och Telefonnummer.


NYÅRSCATERING 2019

Köksmästaren har komponerat ihop en trerätters för nyårsafton. Priset avgörs av vilken varmrätt du väljer, och inkluderar valfri förrätt och dessert. Du väljer en gemensam meny för hela ditt sällskap. Sista beställningsdag är 27 december till bokning@buhres.se eller tel 0414-702 12. Maten hämtar du i butiken mellan 9:00 och 13:00 på nyårsafton.


FÖRRÄTTER ATT VÄLJA BLAND

Buhres räksoppa med tartar på räkor, vinteräpple och ärtskott. Serveras med dillflarn.

Halstrade pilgrimsmusslor på rökt blomkålskräm. Jordärtskockschips samt kryddiga alger.

Gratinerad hummer med Hälls hemliga smör. Sallad på picklade betor, surdegskrutonger och fänkål.


VARMRÄTTER

Lax Wellington med krispig ostronskivling, marinerad kålrabbi och Champagnesås. 425 kr

Kräft- & laxfärserad gösfilé med broccolipuré, sötsyrliga tomater samt brynt hasselnötssmör. 495 kr

Varmrätterna serveras med citronrostade rotfrukter och potatis.


DESSERTER ATT VÄLJA BLAND

Vitchokladpannacotta med havtornsgelé och chokladbräck.


Mjölkchokladmousse med inkokta körsbär, mandelnougatine och vaniljvispad grädde.

3 ostar med söta tillbehör och kryddknäcke.

Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design