Vill du bli medarbetare i vårt fantastiska team på Buhres? Då ser vi fram emot din ansökan!

BUTIKSBITRÄDE

Till den här tjänsten söker vi en serviceinriktad och positiv person gärna med erfarenhet från liknande arbete med expediering, kassahantering och delikatesser.

 

Dina arbetsuppgifter blir främst att expediera/servera våra kunder på ett trevligt och proffsigt sätt i vår fisk, ost och delikatessbutik. Du ser till att diskarna och hyllorna är påfyllda och fina hela dagen, tar emot beställningar, svarar i telefonen och håller rent och snyggt.

På Buhres jobbar vi ofta över gränserna, är flexibla, hjälps åt och har ett nära samarbete och kommunikation med övriga avdelningar. Därför kan till exempel även servering i restaurangen, producera delikatesser i köket eller andra uppgifter i huset ingå i arbetsuppgifterna.

Dina arbetstider kan variera lite beroende på säsong, men är vanligtvis mellan 8:30 - 19:00 samt varannan helg.

Det finns stora chanser för dig som vill, och visar sig passa för jobbet, att efter att tag avancera till skiftledare där det bl.a. ingår att öppna, låsa, göra dagsavslut, lära upp säsongsjobbare och ansvara för att Buhres service- och kvalitetsstandard efterlevs varje dag.

 

Anställning: 100%. Lön och anställningsform enligt överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

SERVITRIS/SERVITÖR

Vi söker dig som är

- Serviceminded, glad och trevlig
- Har lätt för att hitta de bästa rekommendationer och lösningar för våra gäster
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Tycker om att arbeta noggrant och organiserat
- Kan jobba både dagar, kvällar och helger
- Har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan

 

Arbetsuppgifterna består i att på ett trevligt och välkomnande sätt ta emot, servera och expediera i vår Restaurang som består av en à la Carte matsal där gästen beställer i kassan och sedan blir serverad vid bordet samt en buffématsal, att ta emot bordsreservationer, svara på mejl och telefon samt att ha blick och känsla för att göra det lilla extra för våra gäster. I arbetet ingår även att arbetsleda och lära upp säsongspersonal, se till att mice en place och övriga dagliga rutiner följs, kommunicera med övriga avdelningar, kassahantering, dagsavslut samt öppnings- och stängningsrutiner.

 

Anställning: 75-100% enligt överenskommelse. Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal VISITA/HRF.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

RESTAURANGBITRÄDEN

Tidigare erfarenheter av servering är inget krav, men du ska trivas i restaurangmiljö och att jobba med service och människor, vara positiv, trevlig och ha lätt för att lära dig nya saker. I jobbet ingår enklare servering, diskplock, att torka bord och utemöbler samt att hålla rent och snyggt runt byggnaden. Utbildning sker på plats och möjligheter finns att avancera i yrket till kommande säsonger. Arbetet innefattar helger i vår samt sommarjobb och passar utmärkt för dig mellan 15-18 år.

 

Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal HRF/Visita.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

LOKALVÅRDARE

Vi söker dig som har öga för "det lilla extra", som

jobbar självständigt och noggrannt och har erfarenhet av liknande arbete.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av städning av restaurangen, offentliga toaletter, personalutrymmen, kontor, skötsel av växter samt tvätt av personalkläder. I arbetsuppgifterna ingår även ett välkomande och serviceinriktat bemötande av våra gäster.

 

Tjänsten är på 50-75%. Dagtid, även helger. Tillträde, lön och arbetstider enligt överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

KOCK

Vi söker kockar till varmköket och produktionen med minst ett par års erfarenhet och ett stort intresse av yrket. Tyngdpunketen för vår restaurang ligger på fisk och skaldjur och menyerna varierar efter säsong. Vi serverar allt från enklare snabbrätter i Sillaluckan till à la Carte och olika temabufféer i restaurangen, bussar, grupper och andra större festsällskap.

 

Vi söker dig som vill jobba en sommarsäsong i Kivik, gärna även helger i vår och höst, deltid eller heltid.

 

Personalrum med eget badrum och gemensamt kök finns vid behov.

 

Lön och anställningsvillkor enligt överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

KÖKSBITRÄDEN

Till vår- och sommarsäsongen söker vi ett flertal köksbiträden till varmköket, produktionen och sillaluckan. Du blir visad och upplärd på plats så tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är inget krav men det är till fördel om du är intresserad av mat, är ansvarsfull, positiv, stresstålig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

 

Vi söker Sommarlovs- och helgjobbare samt Allmän Visstidsanställning 75-100%. Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal HRF/Visita.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningsformulär
Vänligen fyll i alla fält.

Namn:

Gatuadress:

Postnr:

Ort:

Telefon:

E-Mail:


Tjänst:Bifoga CV:(.pdf,.docx,.doc)


Övrigt:


Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design