Jobba hos oss

Fisk- och Delikatessdiskansvarig


Vi söker dig som har erfarenhet av fisk och skaldjur och har ett stort intresse för mat och service. 

 

Du blir ansvarig på ditt skift och ser till att en hög och jämn servicenivå upprätthålls där du coachar medarbetarna till att efterleva Buhres policy och motiverar dem till att alltid leverera service av högsta kvalité. Du sätter ribban högt och går igenom våra rutiner och arbetssätt för att säkerställa att medarbetare blir trygga i sina roller och tar initiativ att driva avdelningen framåt.


Du håller disken full och fin hela dagen, har ett nära samarbete med köket och restaurangen, tar emot beställnigar, öppnar, låser och har hand om kassahanteringen.


I jobbet ingår även att delta på ledningsmöten och därefter delegera, kontrollera och följa upp tagna beslut.


Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

CV och personligt brev skickas till ansokan@buhres.seTill våren/sommaren 2017 söker vi även:


KOCKAR
KÖKSBITRÄDEN
SERVITRISER
SERVERINGSBITRÄDEN
DISKARE
STÄDPERSONAL

Intervjuer och anställningar sker löpande under våren. Bifoga CV och ett ansökningsbrev där du berättar lite om dig själv och vilken tjänst eller avdelning du är intresserad av. Personalboende finns i ett begränsat antal. Uppge gärna i ansökan om du är intresserad av bostad. Vi beaktar och besvara endast seriösa ansökningar.

Välkommen med din ansökan!

 

Kock

Kockar – Vi söker kockar med minst ett par års erfarenhet och ett stort intresse av yrket. Tyngdpunketen för vår restaurang ligger självklart på fisk och skaldjur och menyerna varierar efter säsong. Vi söker både dig som vill jobba under helger och lov och kanske är under utbildning, men även dig som kan börja omgående och kan jobba en bit in på hösten.

En fast åretrunt tjänst som kock med tyngdpunkt på arbetsledning och matlagning finns även tillgänglig från 1 mars 2017.

Köksbiträde

Köksbiträden – Om du är ansvarsfull, positiv, stresstålig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter kan en tjänst som köksbiträde vara något för dig. Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande men inget krav. Du blir visad och upplärd på plats.

Vi söker både dig som vill jobba helger och lov, och dig som söker en deltids/heltisdanställning på 6 månader eller längre.

Servitör/Servitris

Servitör/Servitris – Heltid/deltid. Vi söker dig som har erfarenhet av yrket och kan börja i vår och arbeta en bit in på hösten. Chans till fortsatt anställning finns. Tjänsten innefattar dels enklare servering i vår restaurang där gästen beställer i kassan och vi serverar maten vid bordet, samt bufféservering med bordsplacering, bussar, grupper och större sällskap.

Restaurangbiträde

Restaurangbiträden – För dig som är positiv, trevlig och serviceinriktad. Tidigare erfarenheter av servering är inget krav, men du ska trivas i restaurangmiljö och att jobba med service och människor. I jobbet ingår enklare servering, plocka disk, torka bord och utemöbler samt att hålla rent och snyggt runt byggnaden, plocka skräp mm. Utbildning sker på plats och möjligheter finns att avancera i yrket till kommande säsonger. Arbetet innefattar helger i vår samt sommarjobb och passar utmärkt för dig mellan 15-17 år.

Diskare

Diskare – Att vara noggrann, arbeta snabbt och att passa arbetstider är självkart för dig. Tidigare erfarenhet är inte något krav, upplärning sker på plats. Arbetet innefattar vissa vardagar, men främst under helger och lov. Kunskap i svenska eller engelska är ett krav.

Lokalvårdare

Lokalvårdare– Allmän visstidsanställning på deltid. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av all städning av restaurangen, offentliga toaletter, personalutrymmen, kontor, vattna blommor & växter både ute och inne samt tvätt av personalkläder. Tillträde enligt överenskommelse våren 2017.

Ansökningsformulär
Vänligen fyll i alla fält.

Namn:

Gatuadress:

Postnr:

Ort:

Telefon:

E-Mail:


Tjänst:Bifoga CV:(.pdf,.docx,.doc)


Övrigt:


Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design