Vill du bli medarbetare i vårt fantastiska team på Buhres? Då ser vi fram emot din ansökan inför sommarsäsongen 2019!

LOKALVÅRDARE

Vi söker dig som har öga för "det lilla extra", som

jobbar självständigt och noggrannt och har erfarenhet av liknande arbete.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av städning av restaurangen, offentliga toaletter, personalutrymmen, kontor, skötsel av växter samt tvätt av personalkläder. I arbetsuppgifterna ingår även ett välkomande och serviceinriktat bemötande av våra gäster.

 

Tjänsten är Allmän Visstidsanställning på 50%. Dagtid, även helger. Tillträde, lön och arbetstider enligt överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

BUTIKS- OCH SERVERINGSBITRÄDEN

Vi söker serviceinriktade och positiva personer till vår restaurang och delikatessdel, gärna med erfarenhet från liknande arbete med expediering, servering, kassahantering och delikatesser.
Dina arbetsuppgifter blir främst att expediera/servera våra kunder på ett trevligt och proffsigt sätt i vår restaurang och/eller fisk-, ost- och delikatessbutik. Du ser till att diskarna och hyllorna är påfyllda och fina hela dagen, tar emot beställningar, serverar mat och dryck, svarar i telefonen och håller rent och snyggt.
På Buhres jobbar vi ofta över gränserna, är flexibla, hjälps åt och har ett nära samarbete med övriga avdelningar. Därför kan även vissa köksuppgifter eller annat som behövs göras i huset ingå i arbetsuppgifterna.

Vi söker Sommarlovs- och helgjobbare samt Allmän Visstidsanställning 75-100%.


Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal HRF/Visita.

Vi ser fram emot din ansökan!

KOCK

Vi söker kockar till varm/kallköket och produktionen med ett stort intresse för yrket. Tyngdpunkten för vår restaurang ligger på fisk och skaldjur och menyerna varierar efter säsong. Vi serverar allt från enklare snabbrätter i Sillaluckan till à la Carte och olika temabufféer i restaurangen, bussar, grupper och andra större festsällskap.

 

Personalrum med eget badrum och gemensamt kök finns vid behov.

 

Lön och anställningsvillkor enligt överenskommelse. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal HRF/Visita.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

KÖKSBITRÄDE

Till vår- och sommarsäsongen söker vi ett flertal köksbiträden till varmköket, produktionen och sillaluckan. Du blir visad och upplärd på plats, så tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är inget krav men det är till fördel om du är intresserad av mat, är ansvarsfull, positiv, serviceinriktad och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

 

Vi söker Sommarlovs- och helgjobbare samt Allmän Visstidsanställning 75-100%. Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal HRF/Visita.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

BARTENDER/SERVERING

Har du erfarenhet av att jobba i bar? Tycker du om att servera och dela med dig av din kunskap om mat och dryck så har vi några platser lediga i sommar på en av sveriges finast belägna restauranger, med ny bardel som ska vara färdig till sommaren.

 

Personalrum med eget badrum och gemensamt kök finns vid behov.

 

Lön och anställningsvillkor enligt överenskommelse. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal HRF/Visita.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

RESTAURANGANSVARIG / HOVMÄSTARE

Vi söker en restaurangchef/hovmästare med tillträde inför sommaren. Tyngdpunkten för vår restaurang ligger på fisk och skaldjur och menyerna varierar efter säsong. Vi serverar allt från enklare snabbrätter i Sillaluckan till à la Carte och olika temabufféer i restaurangen, bussar, grupper och andra större festsällskap. Tjänsten innebär ansvar för restaurangens dagliga drift såsom rutiner, beställningar, personalplanering, bokningar samt för att vi upprätthåller en god service till våra gäster. För rätt person finns det utrymme för utveckling. Vi söker dig som är ansvarstagande, har ett öga för detaljer och som kan inspirera och leda övrig personal.


Personalrum med eget badrum och gemensamt kök finns vid behov i vårt personalhotell.


Lön och anställningsvillkor enligt överenskommelse. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal HRF/Visita. Tjänstens omfattning heltid.


Vi behandlar ansökningarna löpande. Vid frågor välkommen att kontakta VD Peter Bengtson, på tel 0730-68 70 50 eller peter@buhres.se. Välkommen med din ansökan!

Ansökningsformulär
Vänligen fyll i alla fält.

Namn:

Gatuadress:

Postnr:

Ort:

Telefon:

E-Mail:


Tjänst:Bifoga CV:(.pdf,.docx,.doc)


Övrigt:Behandling av dina personuppgifter

Då du skickar en ansökan till Buhres skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. 

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Buhres får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Buhres eller till tredje part som agerar för Buhres räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter.

Buhres är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till admin@buhres.se.

Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design