Vill du bli medarbetare i vårt fantastiska team på Buhres? Då ser vi fram emot din ansökan!

LOKALVÅRDARE

Vi söker dig som har öga för "det lilla extra", som

jobbar självständigt och noggrannt och har erfarenhet av liknande arbete.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av städning av restaurangen, offentliga toaletter, personalutrymmen, kontor, skötsel av växter samt tvätt av personalkläder. I arbetsuppgifterna ingår även ett välkomande och serviceinriktat bemötande av våra gäster.

 

Tjänsten är på 50-75%. Dagtid, även helger. Tillträde, lön och arbetstider enligt överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningsformulär
Vänligen fyll i alla fält.

Namn:

Gatuadress:

Postnr:

Ort:

Telefon:

E-Mail:


Tjänst:


Bifoga CV:(.pdf,.docx,.doc)


Övrigt:Behandling av dina personuppgifter

Då du skickar en ansökan till Buhres skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. 

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Buhres får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Buhres eller till tredje part som agerar för Buhres räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter.

Buhres är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till admin@buhres.se.

Kontakt

Buhres på Kivik AB
info@buhres.se

0414 - 702 12
Brogatan 7
277 30 Kivik
Kreera web&design