Gin & Yang

Buhres bjuder in till Gin & Yang!

29 oktober kl. 18:00 hälsar vi er välkomna till en 5-rätters meny.

Mat + Cocktails

Med gin i fokus skapar vi en spännande och lekfull upplevelse där vi kombinerar vällagade rätter & balanserade gindrinkar.

Vår mästerkock Magnus Harr tar över köket för en kväll.  Till vardags ägnar han sig åt matutveckling för alla våra restauranger inom Lagnell Group och är dessutom privatkock till golfproffset Henrik Stenson när han spelar tävlingar runt om i världen.

---

MENY

Tilltugg, friterat ris med lagrad sill & ginpicklad lök
Tanquray gin/blåbär/rosmarin/citron/socker/äggvita

Ginflamberat ostron, smörfräst spenat, vitlök och lagrad ost
Hendricks gin/gurka/timjan/lime 

Laxtataki med rostad koriandercrème, picklad gurka och ponzu
Hernö gin/basilika/lime/kokos 

Gravad oxfilé med honung, enbär och dragon, gratinerad getost och ugnsbakade rödbetor
Skånska spritfabrikens äppelgin/äpple/rödbeta/citrus 

Grillad piggvarsfilé med tryffelpasta, kantareller och vit basilikasås
Skagerrak gin/tonic hav/sjögräs/citron

Citrus och rosépeppar crème brûlée med hallon och ginsorbet
Silent pool citrus gin/viol/citron/socker

Meny inkl. drinkar 1195kr
Meny inkl. alkoholfria drinkar 895kr

-----
Tips - BOKA PAKET 

Under höstens event har ni möjligheten att göra det extra bekvämt för er. Boka ett paket med mat hos oss och boende hos Svabesholm. Paketet innebär även skjuts till och från Buhres.

Vid bokning, kontakta Svabesholm. 

Gin & Yang
gin1
gin2
Kreera web&design Logo