21 maj kl 18:00
En 4-rätters meny med sparris och Riesling i fokus. Vi serverar ett glas Riesling matchad till varje rätt under ledning av Simon Dahl från Terroir vin.
------
MENY
Skummig grön sparrissoppa med sotad pilgrimsmussla, rå grön sparris och rättika
2021 Peter Lauer Saar Riesling ‘Faß 16'
*
Mjölkbakad vit sparris med sparriscréme och brynt hasselnötssmör. Serveras med halstrad lättgravad röding och krasse
2012 Günther Steinmetz Piesporter Goldtröpfchen Riesling
*
Bakad kummelkrygg med råstekt grön sparris, serveras med sandefjordsås smaksatt med ramslök och risottokroketter med sparris
2019 Koehler-Ruprecht Kallstadter Saumagen Riesling Kabinett Trocken
*
Kryddinkokt rabarber med vit sparrisglass, havtornscurd och mandelkaka
2019 Günther Steinmetz Wintricher Geierslay Riesling Auslese Goldkapsel
Middag inkl. vin 995:-