Claes har de senaste tiden varit med och öppnat upp nya restauranger för Frantzen runt om i världen. I både Bangkok och på Harrods i London har han haft en ledande roll för dessa restaurangetableringar i absolut världsklass. Claes ledde också arbetet när Göteborgskrogen Kock&Vin fick sin första Guide Michelinstjärna. Därefter gick flytten till Stockholm och uppstart av egna krogen Nook.
Claes är en sådan kock som visar att kunskap, kvalitet och ödmjukhet varar längst. Vi ser så mycket fram emot 4 fantastiska snacks och sedan en meny av högsta internationella klass. Med hjärtat i de värmländska rötterna och inspiration från både det asiatiska och skandinaviska köket har de alla stilrena, unika smaker – Claes signum.
MENY
Löjrom - rökt grädde
Nordisk ceviche
Blodpudding - forellrom
Ostron nouc-cham
Hamachi - yuzu - aromatiska örter
Oxtartar - grillad svamp - oxmärg
Hjort - rökt rotselleri - flowersprouts
Ängsyrasorbet – mandel – shiso - glasrabarber
GE BORT SOM JULKLAPP
Den perfekta julklappen för matentusiasten - köp ett presentkort hos oss och ge bort denna smakupplevelse till någon du tycker om. Välkommen in till oss eller skicka ett mail så hjälper vi dig vidare!
BOKA IDAG
24 februari, kl. 18.00. Pris mat 995kr/person. Dryckespaket 595kr/person.
Begränsat antal platser. Välkommen till en kväll att minnas!