Vår mästerkock Magnus tar över köket för en kväll och skapar nya rätter med hummer som utgångspunkt. Det blir en kväll full med spännande smaker på tallriken. Till maten serveras ett dryckespaket med allt från Champagne till drinkar matchade till maten.
APTITRETARE
Tartlett på hummer med lemoncurd och späda örter
Friterat ris med hummercreme och kryddig ingefära
Sedan följt av:
MENY
Krämig hummersallad med sultanrussin, torkade lättrökta tomater, knaperstekt bacon och rostade pistagenötter
–
Hummersbisque med rostad sellericreme, päron och kantareller
–
Hummer ”tartar” med picklad kålrabbi, champagne och gröna ärtor
–
Gratinerad hummer med cognac, smörfräst kalvbräss, skogschampinjoner samt tryffelmarinerade örter och smashad potatis
–
Vanilj och hjortronmousse med nougatkaka, saltrostad mandel och söt basilika
Pris
Dryckespaket 495kr
Meny 995kr
BOKA IDAG
5 oktober – kl. 18.00
Välkommen till en kväll att minnas!