Buhres Nyårsmeny
MENY 1
Laxtataki med sojamarinerade edamamebönor, ingefärspicklade rotfrukter, kimchimajonnäs samt asiatisk dressing
-
Halstrad hälleflundra med kalv-och svampsky, kryddrostade morötter, potatiskaka med lagrad ost och örter
-
Rostad vit chokladbavaroise med mangopuré, blodgrape, saltrostade cashewnötter och passionsfruktssås
495 kr
MENY 2
Crème på jordärtskocka med hummer, havskräfta och forellrom, picklad silverlök, glasört, krasse och brynt hummersmör
-
Smörstekt gösfile med tryffeldoftande blomkålskompott, musselsås och potatiskaka med lagrad ost och örter
-
Blåbärsmousse med lemoncurd, mandelkaka och yoghurt. Till det en kakao-och konjakskaramellsås
495 kr
ALTERNATIV - KÖTT
Byt ut din hälleflundra mot helstekt kalvrygg med kalv & svampsky, kryddrostade morötter, potatiskaka med lagrad ost och örter
Komponera din egna meny
välj fritt mellan rätterna.
595kr/person
Vi ordnar med goda tilltugg som du enkelt serverar dina gäster.
• Kalixlöjrom, rödlök, citron och vispad crème fraiche – 60kr/st
• Skagen med forellrom – 40kr/st
• Havskräftstartar, friterad purjolök och tryffelmajonnäs – 65kr/st
595 KR/PERS
100g färska räkor, 100g rökta räkor, 2–3 havskräftor beroende på storlek, ½ krabba, 5 vinkokta musslor, ostpaj, gravlaxsås, het sås, aioli, ost, bröd och smör.
749 KR/PERS
100g färska räkor, 100g rökta räkor, 3–4 havskräftor beroende på storlek, ½ krabba, 5 vinkokta musslor, ½ hummer, ostpaj, gravlaxsås, het sås, aioli, ost, bröd och smör.
Lägg en beställning redan idag!
Boka via telefon 0414-702 12 eller bokning@buhres.se. Hämtas i tältet 31/12 kl 09:00–13:00.
Sista beställningen 28/12 kl 10.