Asian Fusion #5

Succén är tillbaka för femte gången, nu med både Kristan Olsson & Peter Häll i köket!

Vår köksmästare Kristian Olsson har stor kärlek till det asiatiska köket. Kvällen till ära får han sällskap i köket av Buhresprofilen Peter Häll. Tillsammans har de satt ihop en spännande Asian Fusion meny som ger en chans att upptäcka eller återupptäcka Asiens mångfaldiga kultur genom tallrikarna.

MENY

Två varianter av Pani Puri

Fyra små asiatiska rätter:
Satay med jordnötssås
Siumai (räk & fläsk dumpling med Hotoil)
Crabcake med grön mangosallad
Larb (thaisallad med bläckfisk)


Litchisorbet

Chirashi Sushi

Anka med leverparfait och plommon-sichuansås samt confiterad jordärtskocka

Kokosglass med mango och Sticky Rice

Pris 795 kr/person

BOKA

Välkomna att boka bord!

2 november kl 18.00 på Verandan

Boka här