Som avslutning på vår årliga ostrondag bjuder vi in till en smakupplevelse utöver det vanliga. Vår köksmästare Kristian Ohlsson och vår kulinariskt ansvarige Magnus Harr har tillsammans skapat en vällagad och kreativ meny där ostronet står i centrum – tillagat med både finess och kärlek till råvaran.
Säkra din plats och avrunda dagen på bästa möjliga sätt – i gott sällskap, med utsökta smaker och havet som inspiration.
MENY
Tre ostron
Sotat med rökt grädde och dillolja
Gratinerat med Bearnaise och friterad potatis
Naturellt med grön chilisås och koriander
–
Skaldjursfylld rödtunga med pernodsmaksatt smörsås med ostron & forellrom. Serveras med krondillsstekt svamp och potatiskrutonger
–
Äppeltartar med saltkola, rostade hasselnötter och basilikaglass
Pris 595kr/person
BOKA
Välkomna att boka bord!
6 september 18:30 på Verandan