
Vi välkomnar stjärnkocken Gustav Trägårdh till Buhres för ett exklusivt gästspel - en kväll fylld av smak, personlighet och matglädje.
MENY
Oscietra caviar ”på näven” och fryst Vodka
-
Friterad havskräfta ”Ssäm”
Grön tomat, gurkört, havskräftsmajjo och nuoc cham
-
Ostron ”LEGRIS”
Lime och Jalapeno-Kosho, fermenterade tomater i tomatvatten samt ”butter kombu dots”
-
Tonfisk-tartar
Marinerad i brynt smör och ponzu, wasabiemulsion, gari, katsuobushi & sojapärlor
-
Pao de Queijo
Friterade ostbollar, pata negra, marcona mandlar på en bädd av syrad och eldad spenat
-
Kalix, Äldad broccoli och schyssta lökar.
Löjrom, smetana samt väldigt frasig våffla på Västerbottensost
-
Sticky Karaage Chicken
Friterad Mowitz kyckling i Korean BBQ, rostad svartkål samt mynta och koriander. Dippa eller skit i det; dippen är på yuzu och miso!
-
Grillad slätvar
Cheesy Manchego Chorrus och Gurras trägårdhsland ”Grand Aioli”, soltorkade svarta oliver samt yuzu-kosho
-
”Flingor med mjölk”
Med mini-sockerkaka, sorbet och kompott på vilda blåbär samt Tres Leches smaksatt med Kalaspuffar och sprit!
GE BORT SOM PRESENTKORT
Den perfekta presenten för matentusiasten - köp ett presentkort hos oss och ge bort denna smakupplevelse till någon du tycker om. Välkommen in till oss eller köp presentkortet direkt här på hemsidan.
BOKA IDAG
Lördag 28 mars, från kl. 18.00. Pris 995kr/person.
Begränsat antal platser. Välkommen till en kväll att minnas!