Marcel Nilsson

En gastronomisk upplevelse med italienska toner och skånska råvaror

29 augusti 2020. Marcel Nilsson, köksmästare och sommelier på Enoteca Maglia i Göteborg, gästade oss för att tillsammans med vårt köksteam skapa en unik gastronomisk upplevelse med italienska toner där Marcel ville lyfta fram grönsakslandets Skånes egna utsökta råvaror. För Marcel går alltid vinet och maten hand i hand och det handlar om att finna balans. Den italienska matlagningen som är hans passion, beskriver han som ärlig, enkel och rakt upp och ner!


Meny

Carne Crudo
Havängslamm, tryffel, pecorino, ostron

Risotto
Risotto, tupplever, beta

Capesante
Pilgrimsmussla, kummin, selleri, koriander, kål

GuanciIale
Griskind, lök, polenta, aska

Formaggio
Parmesan, oliv, citron, honung

Panna cotta
Grädde, vanilj, espresso, blåbär, kanel