Stefan Anomarc

Stefan Anomarc gästade oss från Grand Hôtel i Stockholm

Den 21 oktober 2017 gästade Stefan Anomarc vårt kök. Stefan har bland annat jobbat på Ishotellet, Diplomat, i Norge och till och med en sväng på Buhres Fisk! Nu är han kökschef på Grands Veranda och Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm.


Meny

Stenbitsrom, gräddfil, örter

Smörstekt nyplockad svamp med krämbakat ägg, svampconsommé och tryffel

Burfångad havskräfta med spetskål, sojavinägrett och kastanjekräm

Färsk pilgrimsmussla från Norge med Kalix löjrom, chili, buljong och äpple

Pärongranité med päronskum

Lättbakad rimmad torskrygg med variation på pumpa, smörsås på äpple och avrugakaviar/belugakaviar

Två gånger plattfisk (rocka och piggvar) med skogssvamp, dragongnocchi, rödbetspuré och skum på havskräfta

Variation på yoghurt och dill med vitchokladkräm och syrad gurka

Äpple, äpple och ännu mer äpple – äppelmunk, äppelglass, äppelpuré, äppelsnaps

Vitchokladtryffel med kantarell