Den 21 oktober 2017 gästade Stefan Anomarc vårt kök. Stefan har bland annat jobbat på Ishotellet, Diplomat, i Norge och till och med en sväng på Buhres Fisk! Nu är han kökschef på Grands Veranda och Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm.
Meny
Stenbitsrom, gräddfil, örter
Smörstekt nyplockad svamp med krämbakat ägg, svampconsommé och tryffel
Burfångad havskräfta med spetskål, sojavinägrett och kastanjekräm
Färsk pilgrimsmussla från Norge med Kalix löjrom, chili, buljong och äpple
Pärongranité med päronskum
Lättbakad rimmad torskrygg med variation på pumpa, smörsås på äpple och avrugakaviar/belugakaviar
Två gånger plattfisk (rocka och piggvar) med skogssvamp, dragongnocchi, rödbetspuré och skum på havskräfta
Variation på yoghurt och dill med vitchokladkräm och syrad gurka
Äpple, äpple och ännu mer äpple – äppelmunk, äppelglass, äppelpuré, äppelsnaps
Vitchokladtryffel med kantarell